Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

La vie en rose : Αυπνίες

Τέσσερις το πρωί. Πάλι δε μπορώ να κοιμηθώ. Όλα έχουν μαζευτεί μέσα μου.Μάταια κάνω προσπάθειες να τα βγάλω.Φοβάμαι. Τι; Να έρθω αντιμέτωπη με τους φόβους μου. Να ξεκλειδώσω το άγχος μου, τις αγωνίες μου, τις τύψεις μου, τις ενοχές μου. Εκεί αυτές. Βαθειά ριζωμένες μέσα μου. Χοντρά,ατσάλινα καρφιά. Βδέλλες. Γερασμένη εκατό χρόνια. Άδικο. Όχι για μένα. Για κείνη. Για κείνον.
Εκεί. Πείσμα. Καποιος αποφάσισε να μου μάθει την υπομονή. Σκληρό τρόπο διάλεξε. Εκεί. Δεν κάνω πίσω. Πείσμα. Περιέργεια. Προσμονή. Εκεί εσείς; Εδώ εγώ. Ελάτε, ελάτε να παλέψουμε. Ρίξτε, ρίξτε σας λέω. Δε σας φοβάμαι.

Ξεκίνησα να γράφω για να λυτρωθώ. Δεν έχω καταφέρει να γράψω τίποτα μέχρι στιγμής. Για αυτά τα μεγάλα. Μυστικά που κράτησα και κρατάω θαμμένα μέσα μου. Ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα. Ξεκίνησα με απλές,ανώδυνες μικρές εμπειρίες. Γυρνάω δειλά δειλά το κλειδί αλλά φοβάμαι. Είναι πολύ σκουριασμένο .Μπορεί να σπάσει.

Θάνατος και Ανάσταση μαζί. Όλη μου η ζωή ένας Θάνατος και μια Ανάσταση.

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα...

    Δυστυχώς αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Αυπνιες, καταραμένο πράγμα. Είναι τότε που νιώθεις οτι χάνεις τον έλεγχο και σε κάνουν οτι θέλουν όλα αυτά που φοβάσαι, απεχθάνεσαι ή σε αγχώνουν... Ακου λίγη μουσικούλα, προσπάθησε να αδειάσεις το μυαλό σου, συγκεντρώσου στις αναπνοές σου και ξέχνα όλα τα υπόλοιπα... Με βοηθάει αρκετά. Ελπίζω και εσένα...

    http://www.youtube.com/watch?v=VjbCp7w5Oww&feature=related

    ελπίζω να σε χαλαρώσει. Ευχομαι ο,τι καλύτερο...Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ! Είναι υπέροχο. Το πρόσθεσα στα τραγούδια στο sidebar.
    Και πάλι σ' ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα.

    Εγώ έχω αϋπνίες εξαιτίας της κόρης μου...

    Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα κομποσχοινάκι αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έχεις ήδη ένα σε κάποιο συρτάρι.

    Απλά βγάλε το από εκεί και βάλε στην παρέα σου Το Χριστό. Δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερη παρέα για εκείνες τις ωρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα. Έχω ήδη ένα. Σ' ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή