Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Αγαπημένα Gadgets

Μου αρέσει να συγκεντρώνω ιδιαίτερα χρηστικά αντικείμενα. Τα λατρεύω γιατί είναι πολυχρηστικά , διευκολύνουν τη ζωή μου, με κάνουν να αισθάνομαι όμορφα και είναι φτιαγμένα με αισθητική. Αυτά τα αντικείμενα αποτελούν και μια πολύ καλή ιδέα για δώρα σε διάφορες περιπτώσεις. Τα πιο αγαπημένα μου είναι :
"Ipod "+βάση : Μικρή και εύχρηστη συσκευή που μου επιτρέπει ν' ακούω μουσική οπουδήποτε και να βρίσκομαι. Έχω φτιάξει τις συλλογές μου με οποιoδήποτε συνδυασμό θέλω (κλασσικά, relax, χορευτικά, romantic , ανά τραγουδιστή κ.α.)και έτσι ακούω ότι θέλω όποτε το θέλω και όπως το θέλω (με ακουστικά ή χωρίς). Έχω επίσης περάσει όλα τα παιδικά cd's της μικρής και έτσι γλύτωσα από τα έξοδα μιας και δε γλύτωνε cd από τα χέρια της. Προς το παρόν έχω αποθηκεύσει μόνο τραγούδια αλλά μπορώ να αποθηκεύσω φωτογραφίες και νideo καθώς και να συνδεθώ με ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Ψηφιακή κορνίζα : Tη λατρεύω γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να έχω πολλές φωτογραφίες χωρίς πολλές κορνίζες. Οικιακό Πλανητάριο : Η συσκευή αυτή μετατρέπει το ταβάνι μας σε έναστρο ουρανό !!!
Kids Eye -Συναγερμός για παιδιά : Μου είναι πια απαραίτητο για τη βόλτα στη παιδική χαρά, σε εμπορικά κέντρα, στο supermarket κ.α. Aποτελείται από 2 τμχ. Το ένα το έχω εγώ και το άλλο το φοράει το παιδί. Μόλις το παιδί απομακρυνθεί 15 μέτρα αυτό αρχίζει και χτυπάει. Καλό;;;


Φορητός αποστειρωτής πιπίλας : Toν βάζω στην τσάντα μου και τον κουβαλάω παντού μαζί μου. Γλίτωσα έτσι από το άγχος να ξεμείνω από πιπίλα!

2 σχόλια:

  1. Στο δεύτερο παιδί η αποστείρωση γίνεται με απλό νερό βρύσης.

    Αυτοί που έχουν τρίτο παιδί, αποστειρώνουν με ένα φύσιμα!!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή