Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Μέσα επιμόρφωσης, μέσα παραμόρφωσης

Εχθές το πρωι σηκώθηκα με συνάχι. Τη μικρή την είχε πάει ήδη παιδική χαρά η μαμά μου οπότε είχα μια καλή ευκαιρία να τεμπελιάσω. Άνοιξα την τηλεόραση και προσπάθησα να χαζέψω με τα πρωινάδικα. Αμέσως ένοιωσα εκνευρισμό και υπερένταση. Μιλούσαν όλοι τόσο δυνατά και άχαρα σα να τσακώνονταν. Μιλούσαν όλοι μαζί με σκοπό να επιβληθούν στον άλλον λες και δεν ήταν συνεργάτες αλλά εχθροί. Η εννοια του διαλόγου απουσίαζε παντελώς. Η κατινιά σ’ όλο της το μεγαλείο! Άσε που μου φάνηκε ότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να πάρουν και οι ίδιοι στα σοβαρά αυτά που έλεγαν.
Σε κάποια εκπομπή η παρουσιάστρια έκανε τη χαζή όλο νάζι και δήθεν αθωώτητα , στο άλλο η παρουσιάστρια μιλούσε με περισσή σοβαρότητα για γνωστό celebrity, οι άλλοι με αμβρότητα και κολακείες υποδέχονταν ένα τραγουδιστή ή άλλη ξεπουλούσε τον αθρώπινο πόνο και ισοπέδωνε την ανθρώπινη προσωπικότητα.
Ενημερωτικές δήθεν εκπομπές που δε ασχολούνται με τη δημοσιοποίηση της πραγματικότητας αλλά υποδυκνείουν συμπεριφορές μέσα από τη δήθεν οργή τους και τις αγριοφωνάρες του.
Αφήστε βρε άνθρωποι να κρίνουμε οι ίδιοι!!! Δεν είμαστε μοσχάρια αλλά και να είμαστε μη μας το λέτε τουλάχιστον έτσι κατάμουτρα!

Κλείνω αγανακτισμένη την τηλεόραση. Τέρμα η χαλάρωση σήμερα. Πάνε τα νεύρα μου.Στο μυαλό μου έρχονται και ενα σωρό άλλα που με θυμώνουν, με εξοργίζουν
Δελτία ειδήσεων που από τα πολλά ανοιχτά παράθυρα μας πήρε ο αέρας και μας σήκωσε. Ένα σωρό μαιντανοι που μιλάνε όλοι μαζί χωρίς να λένε στην ουσία τίποτα. Και ο δημοσιογράφος δεν είναι δημοσιογράφος αλλά συντονιστής η μάλλον διαιτητής. Για να μη μιλήσω για το δελτίο καιρού με τη γατούλα και τη φοραδούλα. ανευ ρούχων και με σεξουαλικά υπονοούμενα. Ολα τα παιδάκια γνωρίζουν αυτά τα δύο ζωάκια και τα μιμούνται μάλιστα. Εσείς κύριοι υπεύθυνοι δεν εχετε καμμία ευαισθησία; Και το ΕΣΡ, τι κάνει το ΕΣΡ;
Τελικά ο σκοπός της τηλεόρασης από μέσο ενημέρωσης και επιμόρφωσης έχει γίνει μέσο παραπληροφόρησης και παραμόρφωσης.
Και εμείς οι ηλίθιοι προκειμένου να σκοτώσουμε την ώρα μας δίνουμε αξία σε κάτι βλήτα και έχουμε ανάγει όλους τους ηλίθιους σε αυθεντίες και όλες τις... αντε μην πω, σε κυρίες.

Ασε τα περιοδικά που τα περισσότερα ντε και καλά θέλουν να θυμόμαστε το ένα ή το άλλο celebrity. Που πήγε, τι έφαγε , που χόρεψε και σιγά σιγά θα μας πουν και τι ώρα πήγε τουαλέττα. Άσε που τα περισσότερα είναι στημένα και πληρωμένα. Και όχι τίποτε άλλο. Αλλά και να θέλεις να αγιάσεις, δε σ’ αφήνουν.. Για γάλα πηγαίνω στο περίπτερο και όλα τα περιοδικά φάτσα κάρτα τις περισσότερες φορές με το ίδιο θέμα. Να φορέσω παρωπίδες δε γίνεται. Θέλοντας και μη τα βλέπω. Για απίστευτη πλύση εγκεφάλου μιλάμε.
Και σα να μην έφτανε αυτό τα περισσότερα celebrities προσβάλλονται κιόλας αν ειπωθεί κάτι αρνητικό γι’ αυτά ή τους γίνει σάτυρα. Δεν κατάλαβα!!! Όποια ξεφτίλα σας προβάλλεται ως κατόρθωμα δε σας ενοχλεί;;;;; Όταν χιλιοφωτογραφίζεστε με τα παιδιά σας ή προβάλλετε το γάμος σας πάλι δε σας ενοχλεί;;;; Από τη στιγμή που εκτίθεστε θα δέχεστε και τη θετική και την αρνητική άποψη. Όχι οτι σας βολεύει.

Για να μη μιλήσω για τις εφημερίδες. .. Οποια έχει τα περισσότερα extras αυτή πουλάει και περισσότερο. Κρίμα το χαρτί....

Απίστευτος οίκος ανοχής !!! Τέτοιο ξεπούλημα ψυχής ,συνείδησης και καταπάτηση αξιοπρέπειας δε συμβαίνει ούτε σ’ αυτούς της Φυλής.
Τελικά κύριοι και κυρίες ή μας περνάτε για ζώα ή τελικά είμαστε πολυυυυυυυ ζώα.!!!. Και εσείς κύριοι υπεύθυνοι., μπράβο συγχαρητήρια , ωραία πρότυπα δημιουργείται!!! Και μια τελευταία ερώτηση:
Τα δικά σας παιδιά σ’ αλλο πλανήτη θα μεγαλώσουν;;;;;;;Ετσι απλά,ρωτάω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου