Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Καλημέρα


Πώ, πώ... τώρα το συνειδητοποιώ πόσο καιρό έχω ν' αναρτήσω post. Δεν είναι από αδιαφορία. Μάλλον από αναζήτηση... Έχω τόσα πολλά πράγματα στο μυαλό μου, για τόσο διαφορετικά θέματα που δεν ήξερα από που να πιάσω το κουβάρι... Όχι τώρα ότι ξέρω. Αλλά με τόσο καιρό "προσπάθεια για αποστασιοποίηση" ίσως κάποια να έχουν μπει σε μερικά κουτάκια...Για το θέμα που με καίει ακόμη δε μπορώ να γράψω, δε βγαίνει από μέσα μου με τίποτα. Για διάφορα σημαντικά θέματα περί κοινωνίας που ανήκουμε έχω πολλά μα πάρα πολλά να πω και να δείξω , για ιστορίες που άκουσα πολλά, για ανθρώπους που γνώρισα ,επίσης πολλά ...

Δε θέλω όμως να μπω απότομα στα βαθειά.


Αυτό το καλοκαίρι ο Θεός μου χάρισε πολύ όμορφες στιγμές και Τον ευχαριστώ. Έζησα υπέροχες στιγμές με τους δικούς μου, απόλαυσα το παιδί μου , διασκέδασα με τον άντρα και τους φίλους μας , απόλαυσα την ομορφιά της εξοχής, την αγκαλιά της θάλασσας , τη δροσερή αναπνοή της θαλασσινής αύρας, θαύμασα τη φύση.

Ταξίδεψα μέσα από υπέροχα βιβλία σ' άλλες εποχές , αναζήτησα τον εαυτό μου, παραμέρισα το εγώ μου, αναζήτησα τις πραγματικές μου ανάγκες, έβαλα καινούριους εφικτούς για εμένα στόχους και κάπου μέσα μου ίσως και να γαλήνεψα λιγάκι...

Βρήκα το κόλπο για κάθε αρνητικό να βρίσκω και κάτι θετικό όσο μικρό και αν είναι αυτό. Και να νοιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό.

Θέλω να πιστεύω ότι , εύχομαι, προσεύχομαι να με βοηθήσει ο Θεός να μου δώσει δύναμη να αντιμετωπίσω και να εξαφανιστεί το σαράκι μου... Όπως εύχομαι να δώσει δύναμη, πίστη, αγάπη, χαρά, γαλήνια και αρμονία σ' όλον τον κόσμο.


Υστερόγραφο : Aγαπημένο μου alataki είδα το μήνυμα με το ενδιαφέρον σου και με συγκίνησες πολύ. Να'ξερες πόσες φορές άνοιξα και έκλεισα τον υπολογιστή μου. Σαν κάτι να μου κρατούσε το χέρι. Λες και είχε κλειδώσει η ψυχή μου. Μου θύμησα τις ταμπέλες στα καταστήματα "Κλειστό λόγω ανακαίνισης " :-)) Δε μπορούσα να γράψω τίποτα.
Σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.

2 σχόλια:

  1. αφου περασε ομορφα με φιλους κι εχεις το παιδι σου κοντα σου και τον αντρα σου μη φοβασαι τιποτα...καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xαίρομαι πολύ που βλέπω πως είσαι καλά, σε είχα στο μυαλό μου. Μη βιάζεσαι ν' ανοίξεις την καρδούλα σου, όταν θα είσαι έτοιμη και αποφασισμένη να το κάνεις.
    Φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή